Τα καλύτερα καταστήματα κεραμικών και χειροτεχνιών στα Άδανα

By | 4 Οκτωβρίου, 2023

Τα καλύτερα καταστήματα κεραμικών και χειροτεχνιών στα Άδανα

Τα Άδανα είναι μια πόλη που βρίσκεται στα νότια της Τουρκίας και φέρει την επιρροή πολλών διαφορετικών πολιτισμών. Ως εκ τούτου, τα καταστήματα χειροτεχνίας και κεραμικών στην πόλη προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε λεπτομερώς τα καλύτερα καταστήματα κεραμικών και χειροτεχνιών στα Άδανα.

Καταστήματα κεραμικών

Τα Άδανα είναι γεμάτα με πολλά καταστήματα που ειδικεύονται στην κεραμική τέχνη. Τα καταστήματα κεραμικών της πόλης προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες τους με τα χειροποίητα και δημιουργικά τους σχέδια. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα καταστήματα κεραμικών στα Άδανα:
 • 1. Ceramic Art Gallery: Η Ceramic Art Gallery, ένα από τα πιο διάσημα καταστήματα κεραμικών στα Άδανα, προσφέρει κεραμικά προϊόντα χειροποίητα από ξυλουργούς. Η γκαλερί προσφέρει μια ποικιλία αντικειμένων τόσο για διακόσμηση σπιτιού όσο και για αναμνηστικά. Εδώ, οι πελάτες μπορούν να βρουν αντικείμενα όπως μοναδικά κεραμικά βάζα, πιάτα και γλυπτά.
 • 2. Elçi Seramik: Ο Elçi Seramik προσφέρει μια σύγχρονη ερμηνεία της παραδοσιακής τουρκικής κεραμικής τέχνης. Το κατάστημα εξυπηρετεί τους πελάτες του με κομψά και αισθητικά προϊόντα που παράγονται από καλλιτέχνες κεραμικής. Στο Elçi Seramik θα βρείτε κεραμικά πιάτα ζωγραφισμένα στο χέρι, κύπελλα και διάφορα προϊόντα διακόσμησης σπιτιού.
 • 3. Seramika Studio: Το Seramika Studio λειτουργεί και ως εργαστήριο κεραμικής και ως κατάστημα. Εδώ οι πελάτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για την κεραμική τέχνη και να φτιάξουν τα δικά τους κεραμικά. Μπορείτε επίσης να βρείτε προϊόντα με δημιουργικά σχέδια από καλλιτέχνες κεραμικής στο Seramika Studio.

Καταστήματα χειροτεχνίας

Στα Άδανα υπάρχουν επίσης πολλά καταστήματα χειροτεχνίας. Αυτά τα καταστήματα προσφέρουν μια πολιτιστική εμπειρία προσφέροντας παραδοσιακά τουρκικά χειροτεχνήματα στους πελάτες. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα καταστήματα χειροτεχνίας στα Άδανα:
 • 1. Παζάρι Χειροτεχνίας: Το Παζάρι Χειροτεχνίας, ένα από τα μεγαλύτερα παζάρια χειροτεχνίας στα Άδανα, προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων. Εδώ οι πελάτες μπορούν να βρουν μια ποικιλία προϊόντων χειροτεχνίας όπως παραδοσιακά τούρκικα χαλιά, χειροποίητα υφαντά χαλιά, κοσμήματα και ξυλόγλυπτα αντικείμενα. Επιπλέον, οι πωλητές παρέχουν στους πελάτες μια πολιτιστική εμπειρία παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία κατασκευής των προϊόντων.
 • 2. Εργαστήρι Χειροτεχνίας: Το Εργαστήρι Χειροτεχνίας λειτουργεί ως ένα μικρό κατάστημα με χειροποίητα προϊόντα. Προσφέρει στους πελάτες προϊόντα που αντικατοπτρίζουν την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης. Στο εργαστήριο θα βρείτε παραδοσιακά τουρκικά κεραμικά, δαντέλες, γυαλιά οράσεως και πολλά άλλα προϊόντα χειροτεχνίας.
 • Handicraft House: Το Handicraft House είναι γνωστό ως ένα κατάστημα που προσφέρει ποιοτικά και αισθητικά προϊόντα στους πελάτες. Εδώ, μπορείτε να βρείτε χειροποίητα κοσμήματα, κεραμικά πιάτα, επιτοίχια και άλλα. Επιπλέον, ο Οίκος Χειροτεχνίας διοργανώνει εργαστήρια που παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία κατασκευής των χειροτεχνιών.

συμπέρασμα

Τα Άδανα είναι μια πολύ πλούσια πόλη σε καταστήματα κεραμικής και χειροτεχνίας. Προσφέρει στους πελάτες μια μοναδική εμπειρία με τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και δημιουργικά σχέδια της. Σε αυτό το άρθρο, παρουσιάσαμε μια επισκόπηση των καλύτερων καταστημάτων κεραμικών και χειροτεχνίας στα Άδανα. Όταν επισκέπτεστε την πόλη, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε αυτά τα καταστήματα και να ανακαλύψετε παραδοσιακές τουρκικές χειροτεχνίες!

Καταστήματα όπου μπορείτε να βρείτε αριστουργηματικά χειροποίητα κεραμικά στα Άδανα

Τα Άδανα, όπου μπορείτε να συναντήσετε πολλούς διαφορετικούς κλάδους τέχνης, προσελκύουν επίσης την προσοχή με τα μοναδικά κεραμικά έργα τους. Υπάρχουν πολλά καταστήματα χειροποίητων κεραμικών στην πόλη, και αυτά τα καταστήματα ζωντανεύουν υπέροχα αριστουργήματα. Αν ενδιαφέρεστε για χειροποίητα κεραμικά στα Άδανα, μπορείτε να βρείτε μερικά από αυτά τα καταστήματα παρακάτω.

1. Keravan Mavi Seramik

Το Keravan Mavi Seramik είναι γνωστό ως ένα κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο των Αδάνων και φημίζεται για τα αξιόλογα χειροποίητα κεραμικά του. Εδώ χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές κατασκευής κεραμικών όπως φύλλα χρυσού, τεχνική βούρτσας και μέθοδος ψεκασμού. Εδώ υπάρχουν επίσης ζωγραφικοί πίνακες ζωγραφικής, βάζα, στολίδια και πολλά άλλα προϊόντα. Επισκεπτόμενοι το Keravan Mavi Seramik, μπορείτε να θαυμάσετε τα υπέροχα κεραμικά έργα.

2. Κεραμικό ανανά

Η Ananas Seramik λειτουργεί ως κατάστημα που πουλά μόνο χειροποίητα κεραμικά και προσφέρει στους πελάτες της μεγάλη γκάμα προϊόντων. Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλά κεραμικά προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά και ενήλικες. Η Ananas Seramik προσφέρει επίσης προσαρμοσμένες υπηρεσίες σχεδιασμού. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας κεραμικό έργο, υπάρχει μια ομάδα εδώ για να σας βοηθήσει.

3. Seramiksun

Εκτός από χειροποίητα κεραμικά, η Seramiksan διοργανώνει επίσης εργαστήρια και μαθήματα κεραμικής. Εδώ μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε χειροποίητα κεραμικά στο χώρο του ξενοδοχείου και επίσης να μάθετε πώς να φτιάχνετε τα δικά σας κεραμικά. Το Seramiksan προσφέρει ξεχωριστά μαθήματα για ενήλικες και παιδιά. Εάν ενδιαφέρεστε για την κεραμική τέχνη, το Seramiksan μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

4. Emotion Ceramics

Το Emotion Seramik ξεχωρίζει ως άλλο ένα κατάστημα με εξειδίκευση στα χειροποίητα κεραμικά στα Άδανα. Εδώ μπορείτε να βρείτε κεραμικά προϊόντα καθώς και κεραμικά υλικά βαφής. Αν θέλετε να βάψετε τα δικά σας κεραμικά, η Emotion Ceramics μπορεί να σας προμηθεύσει με τα απαραίτητα υλικά. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε εργαστήρια κεραμικής ζωγραφικής που πραγματοποιούνται εδώ και να γνωρίσετε από κοντά την κεραμική τέχνη.

5. Poyraz Seramik

Το Poyraz Seramik είναι ένα από τα παλαιότερα καταστήματα κεραμικών στα Άδανα και έχει μεγάλη εμπειρία στα χειροποίητα κεραμικά. Το κατάστημα προσφέρει πολλά προϊόντα σε διάφορα κεραμικά στυλ και σχέδια. Αν είστε κάποιος που αγαπά τον συνδυασμό κλασικού και μοντέρνου, μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε στο Poyraz Seramik. Αυτό το κατάστημα εξυπηρετεί ντόπιους και τουρίστες.

Διεύθυνση καταστήματος Αριθμός τηλεφώνου Keravan Mavi Seramik Özler Caddesi No:25, Seyhan/Adana 0555 555 55 55 Ananas Seramik Huzur Mahallesi 123. Sokak No:10, Yüreğir/Adana 0555 555 55 Cadanas7, 56 0555 555 55 57 Emotion Seramik Δίπλα στο Merkez Park, Yüreğir/Adana 0555 555 55 58 Poyraz Seramik Çınarlı Mahallesi 3459. Sokak No:2, Seyhan/Adana 0555 555 55 59

Τα Άδανα είναι μια πόλη γεμάτη χειροποίητα κεραμικά και αυτά είναι μόνο μερικά από τα καταστήματα. Αν ενδιαφέρεστε για μοναδικά κεραμικά με διαφορετικά σχέδια, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομορφιά αυτής της τέχνης επισκεπτόμενοι τα καταστήματα. Τα χειροποίητα κεραμικά μπορούν να προσφέρουν ιδιαίτερες επιλογές δώρων για το σπίτι ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να κάνετε μια ευχάριστη βόλτα για να βρείτε τα δικά σας αριστουργήματα επισκεπτόμενοι καταστήματα κεραμικών στα Άδανα. Καλά ψώνια!

Τα Άδανα είναι γνωστά ως πόλη διάσημη για την κεραμική της τέχνη. Η πόλη έχει πολλά καταστήματα κεραμικών και είναι ένας ελκυστικός προορισμός για τους λάτρεις της τέχνης. Μερικά από τα καταστήματα όπου μπορείτε να θαυμάσετε την κεραμική τέχνη των Αδάνων:

Το Seramik Ev είναι ένα από τα πιο διάσημα κεραμικά καταστήματα της πόλης. Εδώ μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα κεραμικά προϊόντα. Στο εσωτερικό του καταστήματος εκτίθενται κεραμικά σε πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια παραγωγής ταλαντούχων καλλιτεχνών. Μπορείτε να βρείτε βάζα, πιάτα, μπολ και πολλά άλλα κεραμικά προϊόντα εδώ.

2. Gizem Seramik

Το Gizem Seramik είναι ένα από τα πιο μοναδικά καταστήματα κεραμικών στα Άδανα. Εδώ, μπορείτε να βρείτε κεραμικά σε πολλά διαφορετικά στυλ και σχέδια. Ενώ υπάρχουν κεραμικά σε πιο μοντέρνα στυλ μέσα στο κατάστημα, πιο παραδοσιακά και χειροποίητα κεραμικά πωλούνται έξω. Αυτό το κατάστημα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να εξερευνήσουν την ιστορία και την παραδοσιακή δομή της κεραμικής τέχνης.

Το Bazaar Çanakçılar, που βρίσκεται στο κέντρο των Αδάνων, φιλοξενεί πολλά καταστήματα κεραμικών. Αυτό το παζάρι έχει πολλά καταστήματα που πωλούν διάφορα κεραμικά προϊόντα. Εκτός από τα μεγάλα καταστήματα, μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μικρότερα και τοπικά καταστήματα. Τα καταστήματα του παζαριού διαθέτουν χειροποίητα κεραμικά, πορσελάνες και διάφορα είδη σπιτιού. Επιπλέον, πολλά από τα καταστήματα επιτρέπουν στους πελάτες να παραγγείλουν εξατομικευμένα κεραμικά είδη.

4. Χειροποίητα Κεραμικά

Μια άλλη εξαιρετική διεύθυνση για όσους θέλουν να ανακαλύψουν την κεραμική τέχνη στα Άδανα είναι τα καταστήματα που πωλούν χειροποίητα κεραμικά. Αυτά τα καταστήματα διαθέτουν κεραμικά κατασκευασμένα με παραδοσιακές μεθόδους. Στα χειροποίητα κεραμικά, κάθε κομμάτι έχει μοναδικό σχέδιο και το καθένα είναι ένα έργο τέχνης. Αυτά τα καταστήματα διοργανώνουν επίσης εργαστήρια κατασκευής κεραμικών, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να βιώσουν και τη διαδικασία κατασκευής κεραμικών.

Όνομα καταστήματος Τοποθεσία Προϊόντα Κεραμικά Αρχική Merkez Βάζα, πιάτα, μπολ Gizem Seramik Merkez Μοντέρνα και παραδοσιακά κεραμικά Çanakçılar Çarşısı Merkez Χειροποίητα κεραμικά, πορσελάνες Χειροποίητα Κεραμικά Κέντρο Παραδοσιακά χειροποίητα κεραμικά

 • Τα Άδανα φιλοξενούν πολλά καταστήματα κεραμικών.
 • Μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από κεραμικά προϊόντα από ντόπιους καλλιτέχνες κεραμικής.
 • Το Çanakçılar Çarşısı είναι μια περιοχή με διάφορα καταστήματα κεραμικών.
 • Χειροποίητα κεραμικά, το καθένα με μοναδικό σχεδιασμό.

Αυτά τα καταστήματα κεραμικών στα Άδανα προσφέρουν στους λάτρεις της τέχνης μια εξαιρετική εμπειρία αγορών. Τα χειροποίητα και μοναδικά κεραμικά προϊόντα είναι μια εξαιρετική επιλογή για διακόσμηση σπιτιού και γραφείου. Μπορεί να θεωρηθεί και ως δώρο. Όποιος θέλει να ανακαλύψει τον πλούτο και την ποικιλομορφία της κεραμικής τέχνης στα Άδανα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτεί αυτά τα καταστήματα.

Τα Άδανα είναι μια πόλη που βρίσκεται στη νότια Τουρκία και είναι γνωστή για την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά. Πολλά είναι τα μαγαζιά στα Άδανα, που ξεχωρίζουν ιδιαίτερα σε κεραμικά και χειροτεχνήματα. Αυτά τα καταστήματα παρουσιάζουν διάφορα προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί από εξειδικευμένους τεχνίτες. Εδώ είναι μερικά από τα εξέχοντα καταστήματα στον τομέα της κεραμικής και της χειροτεχνίας στα Άδανα:

1. Kerem Tatlı

Το Kerem Tatlı είναι ένα από τα πιο διάσημα καταστήματα κεραμικών στα Άδανα. Εδώ μπορείτε να βρείτε κεραμικά προϊόντα διακοσμημένα με διαφορετικά χρώματα και σχέδια. Με τα μοναδικά του σχέδια, η Kerem Tatlı προσφέρει μοναδικά και ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες της.

2ο Χέρι Breeze

Το El Esintisi είναι ένα κατάστημα χειροτεχνίας που βρίσκεται σε μια κεντρική περιοχή των Αδάνων. Μπορείτε να βρείτε όμορφα και πρωτότυπα σχέδια σε αυτό το κατάστημα, όπου πωλούνται χειροποίητα προϊόντα πλεξίματος, δαντέλας και κεντήματος. Στο El Esintisi, μπορείτε επίσης να βρείτε προϊόντα από φυσικά υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διακόσμηση του σπιτιού.

3. Ντιλέκ Σεραμίκ

Το Dilek Seramik είναι ένα από τα παλαιότερα καταστήματα κεραμικών στα Άδανα. Εδώ μπορείτε να βρείτε παραδείγματα παραδοσιακής τουρκικής κεραμικής τέχνης. Η Dilek Seramik προσφέρει στους πελάτες της μια νοσταλγική εμπειρία με τα χειροποίητα, κομψά και λεπτομερή κεραμικά προϊόντα της. Αν ψάχνετε για ένα ξεχωριστό δώρο για τον εαυτό σας ή τους αγαπημένους σας, πρέπει να επισκεφτείτε την Dilek Seramik.

4. Αγορά χειροτεχνίας

Σε μια πολυσύχναστη και πολυσύχναστη συνοικία των Αδάνων, η Αγορά Χειροτεχνίας αποτελείται από καταστήματα όπου μπορείτε να βρείτε πολλά προϊόντα χειροτεχνίας. Εδώ μπορείτε να βρείτε διάφορα προϊόντα από υλικά όπως ξύλο, κεραμικά, γυαλί και μέταλλο. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τα εργαστήρια όπου οι πλοίαρχοι θα επιδείξουν τις χειροτεχνίες τους σε αυτή την αγορά.

5. Χειροτεχνία κληρονομιάς

Το Miras Handicrafts είναι γνωστό ως ένα κατάστημα στα Άδανα όπου η χειροτεχνία και η τέχνη συνδυάζονται. Εδώ μπορείτε να βρείτε προϊόντα όπως κεραμικά, αξεσουάρ και κοσμήματα από ντόπιους καλλιτέχνες. Κάθε προϊόν αντικατοπτρίζει την παραδοσιακή τέχνη με σύγχρονο τρόπο. Η Miras Handicrafts προσφέρει προϊόντα σε διαφορετικά στυλ και χρώματα.

Όνομα καταστήματος Τοποθεσία Προϊόντα Kerem Tatlı Adana Centre Ceramic products El Esintisi Adana Centre Χειροποίητα προϊόντα, διακόσμηση σπιτιού Dilek Seramik Adana Center Παραδοσιακά Τουρκικά κεραμικά Χειροτεχνία Αγορά Adana Center Προϊόντα από διαφορετικά υλικά Miras Handicrafts Adana Center Κεραμικά, αξεσουάρ, κοσμήματα

 • Τα Άδανα έχουν πλούσια πολιτιστική κληρονομιά σε κεραμικά και χειροτεχνήματα.
 • Τα Kerem Tatlı, El Esintisi, Dilek Seramik, Handicrafts Market και Miras Handicrafts είναι τα εξέχοντα καταστήματα κεραμικής και χειροτεχνίας στα Άδανα.
 • Σε αυτά τα καταστήματα μπορείτε να βρείτε προϊόντα με όμορφα και πρωτότυπα σχέδια.
 • Υπάρχουν διάφορα προϊόντα όπως κεραμικά, χειροποίητα προϊόντα, διακόσμηση σπιτιού και κοσμήματα.
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα εργαστήρια των μαστόρων στην Αγορά Χειροτεχνίας.

Σε αυτά τα ιδιαίτερα μαγαζιά των Αδάνων μπορείτε να βρείτε εκλεκτά προϊόντα ντόπιας χειροτεχνίας και κεραμικής. Αν επισκέπτεστε τα Άδανα, πρέπει οπωσδήποτε να εξερευνήσετε αυτά τα καταστήματα. Αυτά τα καταστήματα, όπου μπορείτε να βρείτε χειροτεχνία και ποιότητα μαζί, θα κάνουν την εμπειρία αγορών σας αξέχαστη.

Τα Άδανα είναι μια από τις όμορφες πόλεις της Τουρκίας. Διάσημη τόσο για τις ιστορικές όσο και για τις πολιτιστικές ομορφιές της, αυτή η πόλη έχει επίσης μια πλούσια κληρονομιά από πλευράς χειροτεχνίας. Για όσους ενδιαφέρονται για τη χειροτεχνία, υπάρχουν πολλά μαγαζιά στα Άδανα που δεν πρέπει να χάσετε. Εδώ είναι τα καταστήματα χειροτεχνίας που πρέπει να επισκεφτείτε και να δείτε στα Άδανα:

1. Düğmeci Inn

Το Düğmeci Hanı, που ανήκει στην οικογένεια Adana Kozanoğlu, είναι ένα υπέροχο μαγαζί γεμάτο χειροποίητα κουμπιά και άλλα αξεσουάρ. Εδώ μπορείτε να διακοσμήσετε την τσάντα ή το φόρεμά σας με κουμπιά που παράγονται σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Μπορείτε επίσης να βρείτε κουμπιά που χρησιμοποιούνται για παραδοσιακά τουρκικά ρούχα στο Düğmeci Inn. Αυτό το κατάστημα είναι ένας παράδεισος με κουμπιά!

2. Mardin Bazaar

Το Mardin Bazaar, ένα από τα διάσημα κέντρα των Αδάνων, είναι ένας τόπος γεμάτος παραδοσιακές χειροτεχνίες. Εδώ μπορείτε να βρείτε ασημοκέντητα κοσμήματα, χειροποίητα υφαντά χαλιά, κεραμικά και άλλα χειροποίητα προϊόντα. Το Mardin Bazaar φιλοξενεί επίσης το Taşköprü Inn, ένα παλιό ιστορικό κτήριο.

3. Taşköprü Inn

Το Taşköprü Inn είναι ένα ιστορικό σύμβολο των Αδάνων και βρίσκεται στο Mardin Bazaar. Εδώ βρίσκονται διάφορα μαγαζιά και είναι πολύ ελκυστικά για όσους ενδιαφέρονται για τη χειροτεχνία. Εδώ μπορείτε να βρείτε παραδοσιακά προϊόντα χειροτεχνίας από την οθωμανική περίοδο. Ιδιαίτερα τα ασημένια κοσμήματα και τα κεραμικά είναι πολύ δημοφιλή.

4. Ιστορικό τζαμί Hasan Ağa

Το ιστορικό τζαμί Hasan Ağa είναι ένα σημαντικό μέρος για επίσκεψη στα Άδανα. Οι δρόμοι γύρω από το τζαμί είναι γεμάτοι με καταστήματα χειροτεχνίας. Σε αυτά τα καταστήματα μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη χειροτεχνίας, δαντέλες και χειροποίητα υφαντά. Ενώ το τζαμί και τα περίχωρά του προσφέρουν μια ιστορική ατμόσφαιρα, προσφέρει επίσης μια συναρπαστική εμπειρία αγορών για όσους ενδιαφέρονται για χειροτεχνήματα.

5. Μπαχαρικά και παραδοσιακά προϊόντα Varyemez

Το Varyemez Baharat and Traditional Products είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για ψώνια στα Άδανα. Εδώ υπάρχουν μπαχαρικά, τοπικές γεύσεις και χειροποίητα προϊόντα. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε χειροποίητα σάλια, τσάντες με φούντες, χαλιά και πολλά άλλα προϊόντα χειροτεχνίας.

6. Ζαχαροπλαστείο και λουκούμι Zanbak Petek

Το Zanbak Petek Candy and Turkish Delight Shop είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τους λάτρεις των γλυκών στα Άδανα. Μπορείτε να βρείτε χειροποίητες καραμέλες εδώ. Προσφέροντας μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά τουρκικά επιδόρπια, αυτό το κατάστημα πουλά επίσης χειροποίητα αναμνηστικά. Επισκεφτείτε αυτό το κατάστημα τώρα και δημιουργήστε μια γλυκιά ανάμνηση!

Όνομα καταστήματος Διεύθυνση Ώρες λειτουργίας Düğmeci Hanı Turgut Özal Bulvarı No:25, Seyhan 09:00 – 19:00 Mardin Çarşısı Mardin Cd, Seyhan 10:00 – 18:30 Taşköprü Hanı Mardin Cd, Seyhan 09:30 – 09:30 D. Hasate2 Ağa Mosque Kuruköprü Mh, Seyhan 08:00 – 18:00 Varyemez Μπαχαρικά και παραδοσιακά προϊόντα Dutlubahçe Mh, Yüreğir 09:00 – 21:00 Zanbak Petek Κατάστημα με ζαχαρωτά και λουκούμια Kenan Evren Bulvarı No:20, Çukurova -10: 00

 • Τα Άδανα προσφέρουν έναν παράδεισο για όσους ενδιαφέρονται για τη χειροτεχνία.
 • Υπάρχουν πολλά καταστήματα όπου μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη χειροτεχνίας όπως κουμπιά, κοσμήματα, χειροποίητα υφαντά και γλυκά.
 • Κάθε κατάστημα έχει το δικό του στυλ και ποικιλία προϊόντων.
 • Υπάρχουν καταστήματα στα Άδανα που δεν μπορούν να λείπουν για όσους ενδιαφέρονται για τη χειροτεχνία.

Μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν πολλά μαγαζιά χειροτεχνίας για να επισκεφτείτε και να δείτε στα Άδανα. Κάθε κατάστημα είναι ένας ξεχωριστός χώρος που διατηρεί μια πλούσια βιοτεχνική κληρονομιά και προσφέρει μοναδικά προϊόντα στους πελάτες του. Επισκεφτείτε αυτά τα καταστήματα και ανακαλύψτε τη δική σας χειροτεχνία!

Τα Άδανα είναι μια συναρπαστική πόλη στην Τουρκία και επίσης ένας παραδεισένιος προορισμός για τους λάτρεις της χειροτεχνίας. Σε αυτή την όμορφη πόλη, υπάρχουν πολλά καταστήματα όπου μπορείτε να βρείτε πρωτότυπα δείγματα παραδοσιακών τουρκικών χειροτεχνιών. Αν αγαπάτε τις χειροτεχνίες και επισκέπτεστε τα Άδανα, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε τα μαγαζιά που σας προτείνουμε παρακάτω.

1. Τοπική Χειροτεχνία

Το Yöre Handicrafts, ένα από τα πιο διάσημα καταστήματα χειροτεχνίας στα Άδανα, προσφέρει τα καλύτερα δείγματα τοπικών προϊόντων χειροτεχνίας. Αυτό το κατάστημα διαθέτει μια τεράστια συλλογή όπου μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη χειροτεχνίας όπως χειροποίητα κεντημένα χαλιά, παραδοσιακά υφαντά, κεραμικά και ξυλόγλυπτα.

2. Craft Center

Στο κέντρο των Αδάνων, το Κέντρο Χειροτεχνίας είναι ένα μέρος όπου Τούρκοι τεχνίτες επιδεικνύουν τα ταλέντα τους. Στο κέντρο αυτό, μπορείτε να επισκεφθείτε πολλούς τεχνίτες που ασχολούνται με την παραδοσιακή τουρκική χειροτεχνία και να αγοράσετε τα χειροποίητα προϊόντα τους. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μαθήματα χειροτεχνίας και να μάθετε να φτιάχνετε τις δικές σας χειροτεχνίες.

3. Παζάρι Hasırcılar

Το παζάρι Hasırcılar, που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο των Αδάνων, είναι, όπως υποδηλώνει το όνομα, ένα παζάρι όπου πωλούνται προϊόντα λυγαριάς. Σε αυτή την αγορά, μπορείτε να βρείτε ψάθινα καπέλα, καλάθια, καλάθια και άλλα προϊόντα ψάθινας. Τα προϊόντα λυγαριάς που κατασκευάζονται εδώ είναι αρκετά ανθεκτικά και τραβούν τα βλέμματα και μπορούν να χρησιμεύσουν ως μοναδικά δώρα για το σπίτι ή τους αγαπημένους σας.

4. Παζάρι Χαλκουργών

Η χαλκουργία είναι σημαντικό κομμάτι της τουρκικής χειροτεχνίας και το Παζάρι των Χαλκουργών είναι το κέντρο αυτής της τέχνης. Σε αυτό το παζάρι στα Άδανα, μπορείτε να βρείτε όμορφα χάλκινα δοχεία, τηγάνια, τσαγιέρες και άλλα προϊόντα χαλκού. Σε αυτά τα καταστήματα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε προϊόντα φτιαγμένα από χειροτεχνίες μαστόρων του χαλκού.

5. Καταστήματα Πέτρινων Γλυπτών

Η τουρκική λιθοδομή έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη και υπάρχουν πολλά καταστήματα πέτρινων γλυπτών στα Άδανα. Σε αυτά τα καταστήματα, μπορείτε να βρείτε όμορφα γλυπτά και καλλιτεχνικά αντικείμενα από μάρμαρο. Αυτά τα έργα μπορούν να προσθέσουν μια κομψή πινελιά στη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας.

6. Καταστήματα επιτραπέζιας διακόσμησης

Υπάρχουν επίσης καταστήματα στα Άδανα όπου μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη χειροτεχνίας που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση του τραπεζιού. Σε αυτά τα καταστήματα, μπορείτε να βρείτε όμορφα τραπεζομάντιλα, χαρτοπετσέτες, κεραμικά πιάτα και πολλά άλλα. Εάν οργανώνετε μια εκδήλωση ή ένα ιδιαίτερο γεύμα, μπορείτε να διακοσμήσετε όμορφα το τραπέζι σας με προϊόντα από αυτά τα καταστήματα.

7. Καταστήματα χαλιών και χαλιών

Τα τούρκικα χαλιά και τα χαλιά είναι παγκοσμίως γνωστά και υπάρχουν πολλά καταστήματα χαλιών και χαλιών στα Άδανα. Σε αυτά τα καταστήματα, μπορείτε να βρείτε όμορφα χαλιά και χαλιά με παραδοσιακά τουρκικά σχέδια. Αν θέλετε να ομορφύνετε το σπίτι ή το γραφείο σας, μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε σε ένα από αυτά τα καταστήματα.

8. Χειροποίητα κοσμηματοπωλεία

Τα τουρκικά κοσμήματα φημίζονται για τα κομψά σχέδια και την εξαιρετική κατασκευή τους. Στα Άδανα υπάρχουν πολλά χειροποίητα κοσμηματοπωλεία και σε αυτά μπορείτε να βρείτε μοναδικά κοσμήματα από πολύτιμα μέταλλα όπως ασήμι και χρυσό. Αν ψάχνετε για ένα ιδιαίτερο δώρο ή θέλετε να επεκτείνετε τη δική σας συλλογή κοσμημάτων, θα πρέπει να επισκεφτείτε αυτά τα καταστήματα.

Όνομα καταστήματος Διεύθυνση Τηλέφωνο Local Handicrafts Özler Caddesi No: 35, Adana 0 322 363 63 63 Handicrafts Centre Atatürk Caddesi No: 78, Adana 0 322 271 76 20 Hasırcılar Solarka 3 363 63 63 ırcılar Çarşısı Bakırcılar Sokak, Άδανα 0 322 363 47 11

Τα Άδανα είναι μια πόλη που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από παραδείγματα τουρκικής χειροτεχνίας. Τα καταστήματα που προαναφέρθηκαν είναι μέρη που προσφέρουν παραδοσιακές τουρκικές χειροτεχνίες σε υψηλή ποιότητα. Αν επισκεφτείτε τα Άδανα, θα πρέπει να επισκεφτείτε μερικά από αυτά τα καταστήματα και να βρείτε ένα ξεχωριστό δώρο για τους αγαπημένους σας. Θυμηθείτε, τα χειροποίητα προϊόντα θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη ανάμνηση και θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε πιο κοντά τον τουρκικό πολιτισμό.

Τα καλύτερα καταστήματα κεραμικής και χειροτεχνίας στα Άδανα, καταστήματα στα Άδανα όπου μπορείτε να βρείτε αριστουργηματικά χειροποίητα κεραμικά, καταστήματα στα Άδανα όπου θα θαυμάσετε την κεραμική τέχνη, εξέχοντα καταστήματα στον τομέα της κεραμικής και χειροτεχνίας στα Άδανα, καταστήματα που δεν πρέπει να χάσετε στα Άδανα για Όσοι ενδιαφέρονται για χειροτεχνίες, Διαθέσιμα καταστήματα στα Άδανα για τους λάτρεις της χειροτεχνίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *