Ήρεμοι κήποι και πάρκα στο Rishikesh

By | 4 Οκτωβρίου, 2023

Ήρεμοι κήποι και πάρκα στο Rishikesh

Ενώ το Rishikesh είναι γνωστό ως ένα από τα πιο ιερά μέρη στον Ινδουισμό, είναι επίσης διάσημο για τους ήσυχους κήπους και τα πάρκα του. Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε λεπτομερώς τους πιο όμορφους κήπους και πάρκα του Rishikesh.

1. Triveni Ghat

Το Triveni Ghat, ο πιο διάσημος και επισκέψιμος κήπος του Rishikesh, βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Γάγγη. Αυτός ο ιερός τόπος είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε παραδοσιακές ινδουιστικές τελετουργίες. Γνωστό και ως το στραγγαλισμένο τρίο του ποταμού Γάγγη, το Triveni Sangam βρίσκεται εδώ. Ο κήπος είναι το τέλειο μέρος για να ξεφύγετε από τα πλήθη της πόλης προσφέροντας στους επισκέπτες μια πνευματική εμπειρία.

2. Swarg Ashram

Το Swarg Ashram είναι ένα από τα πιο διάσημα και παλαιότερα άσραμ στο Rishikesh. Αυτό το άσραμ, όπου ο ποταμός Γάγγης ρέει σε διάφανα νερά, είναι σαν ένας παράδεισος για τους λάτρεις του διαλογισμού και της γιόγκα. Φημίζεται επίσης για τους ήσυχους κήπους του για τους επισκέπτες που θέλουν να είναι κοντά στην ομορφιά της φύσης. Μπορείτε να ανανεώσετε το μυαλό και το σώμα σας παρακολουθώντας μαθήματα γιόγκα στους κήπους του Swarg Ashram.

3. Ναός Neelkanth Mahadev

Ο ναός Neelkanth Mahadev στο Rishikesh είναι ένας ναός αφιερωμένος στον Λόρδο Shiva σύμφωνα με την ινδουιστική πίστη. Ο ναός βρίσκεται σε ένα λόφο με υπέροχη θέα στο βουνό του Rishikesh. Ο περίγυρος του ναού ξεχωρίζει όχι μόνο για την ιερή του υπόσταση αλλά και για τη φυσική ομορφιά του. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια βόλτα στους κήπους του ναού και να βρουν ηρεμία στην πνευματική ατμόσφαιρα.

4. Εθνικό Πάρκο Rajaji

Σε μικρή απόσταση από το Rishikesh, το εθνικό πάρκο Rajaji είναι ένας απαραίτητος προορισμός για τους λάτρεις της φύσης. Διάσημο για τον πλούτο και την ποικιλομορφία της άγριας ζωής του, αυτό το πάρκο είναι το σπίτι των γούνινων φίλων μας όπως οι ελέφαντες, τα ελάφια και τα αγριογούρουνα. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο πάρκο, να κάνετε πικνίκ ή ακόμα και να έρθετε σε επαφή με τη φύση με άλλες δραστηριότητες. Το εθνικό πάρκο Rajaji είναι επίσης ένα τέλειο μέρος για παρατηρητές πουλιών.

5. Beatles Ashram

Το Beatles Ashram, όπου πέντε διάσημοι Βρετανοί μουσικοί (Beatles) ήρθαν στο Rishikesh, σπούδασαν διαλογισμό και γιόγκα και συνέθεσαν τα τραγούδια τους εδώ, είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα τουριστικά μέρη της πόλης. Το Άσραμ φημίζεται για τους πολύχρωμους τοίχους και τη φυσική ομορφιά του. Λειτουργεί επίσης ως κέντρο διδασκαλίας για τους λάτρεις της γιόγκα και του διαλογισμού.

Τραπέζι

Κήπος/Πάρκο Παροχές Τοποθεσία Triveni Ghat Ινδουιστικά τελετουργικά, Triveni Sangam Swarg Ashram στις όχθες του ποταμού Γάγγη Διαλογισμός και γιόγκα, ήσυχοι κήποι Ναός Neelkanth Mahadev κοντά στον ποταμό Γάγγη Αφιερωμένος στον Λόρδο Shiva, πνευματική ατμόσφαιρα Εθνικό πάρκο Rajaji στο λόφο, με θέα στο βουνό Wildlife , μονοπάτια πεζοπορίας , περιοχές για πικνίκ κοντά στο Rishikesh Beatles Ashram όπου οι Beatles διαλογίζονταν, πολύχρωμοι τοίχοι στο Rishikesh

Το Rishikesh προσφέρει μια πνευματική εμπειρία στους επισκέπτες του με τους ήσυχους κήπους και τα πάρκα του. Γεμάτη με ινδουιστικούς ναούς, άσραμ και φυσική ομορφιά, αυτή η πόλη είναι το τέλειο μέρος για να αναζωογονήσετε και να χαλαρώσετε την ψυχή σας. Όταν επισκέπτεστε το Rishikesh, σας συνιστούμε να αφιερώσετε χρόνο για να εξερευνήσετε αυτούς τους όμορφους κήπους.

Το Rishikesh είναι γνωστό ως πόλη που βρίσκεται στην ινδική πολιτεία Uttarakhand. Αυτή η πόλη βρίσκεται ανάμεσα στο Manikarnika Ghat και τον ποταμό Ganga, και φημίζεται για τους ήσυχους κήπους και τα πάρκα που προσφέρει. Η φυσική ομορφιά και ο δροσερός καιρός του Rishikesh προσφέρουν στους επισκέπτες του την ευκαιρία να κάνουν μερικά βήματα και να φτάσουν στη φύση.

κήπους

Οι κήποι του Rishikesh περιβάλλονται από ποικίλη βλάστηση και προσφέρουν μια γαλήνια ατμόσφαιρα στους επισκέπτες του. Οι πιο διάσημοι από αυτούς τους κήπους περιλαμβάνουν τον κήπο Parmarth Niketan, τον κήπο Swarg Ashram και το Laxman Jhula Park.

1. Κήπος Parmarth Niketan: Το Parmarth Niketan είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα άσραμ του Rishikesh. Ο μαγευτικός κήπος αυτού του άσραμ είναι γεμάτος πολύχρωμα λουλούδια. Η φυσική ομορφιά του προσφέρει το τέλειο μέρος για να ασκηθείτε στο διαλογισμό και τη γιόγκα.

2. Κήπος Swarg Ashram: Το Swarg Ashram είναι ένα από τα πιο ιερά και μυστικιστικά μέρη στο Rishikesh. Ο κήπος που βρίσκεται εδώ προσφέρει απίστευτη θέα στους επισκέπτες. Μπορείτε να βρείτε ηρεμία παρακολουθώντας το ποτάμι, τα βουνά και το πράσινο.

3. Πάρκο Laxman Jhula: Το Laxman Jhula Park είναι ένα από τα πιο διάσημα τουριστικά αξιοθέατα του Rishikesh. Αυτό το μέρος είναι γνωστό ως η γενέτειρα της γιόγκα και του διαλογισμού. Μπορείτε να χαλαρώσετε σε ένα ήσυχο περιβάλλον περπατώντας σε αυτό το πάρκο με θέα στον ποταμό.

πάρκα

Το Rishikesh είναι επίσης διάσημο για τα πάρκα του. Αυτά τα πάρκα αντιπροσωπεύουν τη φυσικότητα με τους χώρους πρασίνου, τα χόρτα και τα δέντρα τους. Μερικά από τα πιο δημοφιλή πάρκα στο Rishikesh είναι το Triveni Ghat Park, το Εθνικό Πάρκο Rajaji και το Bharat Mandir Park.

1. Πάρκο Triveni Ghat: Το πάρκο Triveni Ghat είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διάσημα πάρκα του Rishikesh. Αυτό το πάρκο βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ganga και είναι γεμάτο πολύχρωμα λουλούδια. Εδώ μπορείτε να κάνετε έναν ευχάριστο περίπατο ή να χαλαρώσετε στα παγκάκια δίπλα στο ποτάμι.

2. Εθνικό Πάρκο Rajaji: Το Εθνικό Πάρκο Rajaji είναι μια από τις δασικές περιοχές που περιβάλλουν το Rishikesh. Αυτό το πάρκο φιλοξενεί διάφορα είδη ζώων και είναι ένα τέλειο μέρος για τους λάτρεις της φύσης. Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία, να φωτογραφίσετε τη φύση ή να κάνετε ένα πικνίκ εδώ.

3. Πάρκο Bharat Mandir: Το πάρκο Bharat Mandir βρίσκεται κοντά σε έναν από τους παλαιότερους ναούς στο Rishikesh. Αυτό το πάρκο καλύπτεται με πράσινο γκαζόν και δέντρα. Εδώ μπορείτε να κάνετε γιόγκα, να διαβάσετε ένα βιβλίο ή απλά να απολαύσετε τη φύση.

συμπέρασμα

Το Rishikesh προσφέρει στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία με τους ήσυχους κήπους και τα πάρκα του. Μπορείτε να περπατήσετε, να διαλογιστείτε και να κάνετε γιόγκα σε αυτές τις περιοχές που περιβάλλονται από φυσικές ομορφιές ή απλά να χαλαρώσετε στη σιωπή της φύσης. Εάν βρίσκεστε στο Rishikesh, σας συνιστούμε να αφιερώσετε χρόνο για να εξερευνήσετε τους κήπους και τα πάρκα.

Το Rishikesh είναι μια πόλη που βρίσκεται στην ινδική πολιτεία Uttarakhand. Φημίζεται για τις φυσικές ομορφιές, τους θρησκευτικούς και πνευματικούς τόπους. Οι επισκέπτες στο Rishikesh έρχονται συχνά εδώ για γιόγκα και διαλογισμό. Υπάρχουν όμως και πολλοί κήποι και πάρκα για όσους θέλουν να απολαύσουν τη φύση της πόλης.

1. Triveni Ghat

Το Triveni Ghat, το πιο διάσημο και πολυσύχναστο γκατ του Rishikesh, βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ganga. Μια θρησκευτική τελετή που ονομάζεται “aarti” πραγματοποιείται εδώ κάθε μέρα. Κατά τη διάρκεια της τελετής τραγουδιούνται τραγούδια και λέγονται προσευχές δίπλα στο ποτάμι. Ενώ το Triveni Ghat προσφέρει μια πνευματική ατμόσφαιρα, προσφέρει επίσης ηρεμία με τη θέα στο ποτάμι.

2. Ναός Neelkanth Mahadev

Ο ναός Neelkanth Mahadev είναι ένα σημαντικό θρησκευτικό κέντρο που βρίσκεται κοντά στο Rishikesh. Ο ναός είναι αφιερωμένος στον Λόρδο Σίβα και βρίσκεται ανάμεσα σε καταπράσινους λόφους. Πρέπει να περπατήσετε για λίγες ώρες για να φτάσετε εδώ, αλλά θα είναι ένα ευχάριστο ταξίδι συνοδευόμενο από μαγευτική θέα στη φύση.

3. Εθνικό Πάρκο Rajaji

Το εθνικό πάρκο Rajaji είναι ένας φυσικός βιότοπος που βρίσκεται κοντά στο Rishikesh και φιλοξενεί πολλά εξωτικά ζώα. Μπορείτε να δείτε τίγρεις, ελέφαντες, λεοπαρδάλεις, ελάφια και πολλά είδη πουλιών στο πάρκο. Αυτό είναι ένα τέλειο μέρος για τους λάτρεις της φύσης και τους παρατηρητές ζώων. Στο πάρκο διοργανώνονται περιηγήσεις σαφάρι και μπορείτε να απολαύσετε τη φυσική ζωή συμμετέχοντας σε αυτές τις περιηγήσεις.

4. Swarg Ashram

Το Swarg Ashram είναι ένα πνευματικό κέντρο που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ganga του Rishikesh. Σε αυτό το άσραμ οργανώνονται προγράμματα γιόγκα και διαλογισμού. Διαθέτει επίσης έναν όμορφο κήπο με πολλά είδη αυτοφυών φυτών και δέντρων. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα σε αυτόν τον κήπο και να απολαύσετε τις φυσικές ομορφιές.

5.Ραμ Τζούλα

Η Ram Jhula είναι μια από τις πιο διάσημες γέφυρες του Rishikesh. Αυτή η γέφυρα βρίσκεται πάνω από τον ποταμό Ganga και διευκολύνει την πρόσβαση σε ναούς και άσραμ. Καθώς περπατάτε στη γέφυρα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη θέα πάνω από το ποτάμι και να απολαύσετε τη γαλήνια ατμόσφαιρα.

6. Parmarth Niketan

Το Parmarth Niketan είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα κέντρα γιόγκα στο Rishikesh. Σε αυτό το άσραμ πραγματοποιούνται μαθήματα γιόγκα, προγράμματα διαλογισμού και τελετουργίες. Διαθέτει επίσης έναν όμορφο κήπο διακοσμημένο με πολύχρωμα λουλούδια. Μπορείτε να καθίσετε στον κήπο και να νιώσετε την ηρεμία της φύσης.

Κήπος/Πάρκο Τοποθεσία Χαρακτηριστικά Triveni Ghat Ganga Riverside Υπέροχη θέα στο ποτάμι, όπου γίνονται θρησκευτικές τελετές Ναός Neelkanth Mahadev Κοντά στο Rishikesh Ανάμεσα σε καταπράσινους λόφους, το εθνικό πάρκο Rajaji αφιερωμένο στον Λόρδο Shiva Near Rishikesh Ένας φυσικός βιότοπος με εξωτικά είδη ζώων και φυτών Swarg Ashram Ganga Riverside Spiritual κέντρο, προγράμματα γιόγκα και διαλογισμού, όμορφος κήπος Ram Jhula Πάνω από τον ποταμό Ganga Διάσημη γέφυρα, εύκολη πρόσβαση σε ναούς και άσραμ, γαλήνια ατμόσφαιρα Parmarth Niketan Ganga Riverside μαθήματα γιόγκα, προγράμματα διαλογισμού, κήπος διακοσμημένος με πολύχρωμα λουλούδια

Υπάρχουν πολλοί κήποι και πάρκα στο Rishikesh όπου μπορείτε να είστε σε επαφή με τη φύση. Αυτά τα μέρη προσφέρουν μια πνευματική ατμόσφαιρα και είναι γεμάτα φυσική ομορφιά. Μπορείτε να έχετε μια πνευματική εμπειρία ή απλώς να απολαύσετε τη φύση επισκεπτόμενοι αυτούς τους κήπους και τα πάρκα. Συνιστούμε σε όλους όσους επισκέπτονται το Rishikesh για να εξερευνήσουν αυτά τα όμορφα μέρη.

Το Rishikesh είναι μια πόλη που βρίσκεται στον ιερό ποταμό Γάγγη στην Ινδία. Αυτή η μυστικιστική πόλη είναι παγκοσμίως γνωστή ως κέντρο γιόγκα και διαλογισμού. Ωστόσο, η φυσική ομορφιά του Rishikesh προσφέρει επίσης μια συναρπαστική έλξη για τους επισκέπτες. Μία από αυτές τις ομορφιές είναι οι κήποι και τα πάρκα της πόλης. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε λεπτομερώς τους υπέροχους κήπους και τα πάρκα στο Rishikesh.

1. Swarg Ashram Riverside Gardens

Το Swarg Ashram είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα στο Rishikesh και υπάρχουν πολλοί όμορφοι κήποι δίπλα στο ποτάμι. Αυτοί οι κήποι είναι η τέλεια απόδραση για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τη θορυβώδη ζωή της πόλης και να απολαύσουν τη φύση. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα, να κάνετε ένα πικνίκ ή απλώς να απολαύσετε τη σιωπή και την ηρεμία, συνοδευόμενη από καταπράσινο γρασίδι, πολύχρωμα λουλούδια και εκπληκτική θέα.

2. Beatles Ashram (Chaurasi Kutia)

Το Beatles Ashram είναι το μέρος όπου το διάσημο βρετανικό ροκ συγκρότημα The Beatles ήρθε στο Rishikesh το 1968 και παρακολούθησε το μάθημα Transcendental Meditation. Το Ashram είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα στο Rishikesh σήμερα και φημίζεται για τους πολύχρωμους τοίχους του γκράφιτι που προσελκύουν πολλούς επισκέπτες. Εδώ, μπορείτε να κάνετε γιόγκα και διαλογισμό ή απλώς να κάνετε έναν ευχάριστο περίπατο ανάμεσα στις φυσικές ομορφιές.

3. Εθνικό Πάρκο Rajaji

Το εθνικό πάρκο Rajaji, που βρίσκεται περίπου 25 χιλιόμετρα από το Rishikesh, είναι ένας δείκτης ότι το Rishikesh είναι μέρος της φυσικής ζωής. Αυτό το πάρκο είναι ένα φυσικό καταφύγιο με πολλά άγρια ​​ζώα και είναι ένα ιδιαίτερα εκπληκτικό μέρος για τους λάτρεις της περιπέτειας. Εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε την άγρια ​​ζωή, να κάνετε περιπάτους στη φύση ή να επισκεφθείτε ιστορικούς ναούς. Το εθνικό πάρκο Rajaji είναι μια από τις σημαντικότερες φυσικές περιοχές στο Rishikesh με τη φυσική ομορφιά και την ήσυχη ατμόσφαιρα.

4. Vashishta Gufa

Το Vashishta Gufa είναι ένα σπήλαιο που στεγάζει ένα σημαντικό μοναστήρι, περίπου 25 χιλιόμετρα από το Rishikesh. Αυτό το σπήλαιο θεωρείται ένα μέρος όπου ο θρυλικός Ινδουιστής σοφός Vashishta συνήθιζε να διαλογίζεται. Η Γκούφα περιβάλλεται από φυσική ομορφιά και έχει ένα ήρεμο περιβάλλον. Αν θέλετε να βρεθείτε σε μια ήσυχη γωνιά όπου μπορείτε να εμβαθύνετε τον διαλογισμό σας, το Vashishta Gufa είναι ένα μέρος που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε.

5. Ναός Neelkanth Mahadev

Ένα από τα πιο σημαντικά θρησκευτικά κτίρια στο Rishikesh, ο Ναός Neelkanth Mahadev συνδυάζεται υπέροχα με τη φυσική ομορφιά της πόλης. Ο ναός είναι χτισμένος στους πρόποδες των Ιμαλαΐων και η θέα κόβει την ανάσα. Σύμφωνα με το μύθο, ο Ινδουιστής θεός Λόρδος Σίβα ήπιε δηλητήριο εδώ, κάνοντας το λαιμό του μπλε. Ο περιβάλλοντας χώρος του ναού βρίσκεται σε δασική περιοχή και μπορείτε να κάνετε περιπάτους στη φύση, να κάνετε πικνίκ ή να παρακολουθήσετε τη θέα.

συμπέρασμα

Οι κήποι και τα πάρκα στο Rishikesh είναι τέλεια μέρη για να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά και την ηρεμία. Αυτές οι περιοχές είναι μέρη όπου μπορείτε να εμβαθύνετε την πρακτική σας στη γιόγκα και τον διαλογισμό ή απλά να χαλαρώσετε ήρεμα μετά από μια αγχωτική μέρα. Εάν ταξιδεύετε στο Rishikesh, μην ξεχάσετε να εξερευνήσετε αυτούς τους υπέροχους κήπους και πάρκα.

Το Rishikesh είναι μια πόλη που βρίσκεται στην ινδική πολιτεία Uttarakhand. Αυτή η συναρπαστική πόλη φημίζεται για τη φυσική ομορφιά της καθώς και ως πνευματικό κέντρο. Για όσους επισκέπτονται το Rishikesh, υπάρχουν πολλοί όμορφοι κήποι και πάρκα για εξερεύνηση. Εδώ είναι ο οδηγός για τους πιο όμορφους κήπους και πάρκα στο Rishikesh:

1. Πάρκο Swami Vivekananda

Το πάρκο Swami Vivekananda είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα στο Rishikesh και πήρε το όνομά του από τον μεγάλο Ινδό φιλόσοφο και μυστικιστή Swami Vivekananda. Δίπλα στο ποτάμι, αυτό το πάρκο φημίζεται για τις αναζωογονητικές περιοχές πρασίνου και τους κήπους με λουλούδια. Εδώ μπορείτε να περπατήσετε, να κάνετε γιόγκα ή απλά να απολαύσετε τη φύση.

2. Εθνικό Πάρκο Rajaji

Το Εθνικό Πάρκο Rajaji βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Rishikesh και προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία άγριας ζωής. Αυτό το υπέροχο πάρκο φιλοξενεί διάφορα είδη φυτών και ζώων. Εδώ μπορείτε να παρατηρήσετε την άγρια ​​ζωή, να κάνετε περιπάτους στη φύση και να απολαύσετε τη σιωπή του δάσους.

3. Triveni Ghat

Το Triveni Ghat είναι ένα από τα πιο διάσημα και ιερά μέρη στο Rishikesh. Αυτό το ghat βρίσκεται στο σημείο όπου ο ποταμός Ganga και ο ποταμός Yamuna συναντώνται. Αυτό το μέρος έχει μεγάλη σημασία στην ινδική μυθολογία και φιλοξενεί επίσης τελετές Ganga Aarti που πραγματοποιούνται το βράδυ. Επισκεπτόμενοι το Triveni Ghat, μπορείτε να ζήσετε μια πνευματική εμπειρία και να παρακολουθήσετε το ποτάμι και το ηλιοβασίλεμα.

4. Beatles Ashram

Οι Beatles Ashram ιδρύθηκαν για να τιμήσουν τη διαμονή που πέρασε το διάσημο βρετανικό ροκ συγκρότημα The Beatles στο Rishikesh το 1968. Αυτό το άσραμ βρίσκεται μέσα στη φυσική ομορφιά στο Rishikesh και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για όσους αναζητούν πνευματική γαλήνη. Στο άσραμ, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες μελών της ομάδας ζωγραφισμένες στους τοίχους και να κάνετε διαλογισμό.

5. Καταρράκτες Neer Garh

Οι καταρράκτες Neer Garh είναι ένα υπέροχο φυσικό θαύμα στο Rishikesh που θεωρείται φυσικός παράδεισος. Ο περιβάλλοντας χώρος αυτού του καταρράκτη είναι καλυμμένος με πράσινο και τα καθαρά νερά του προσφέρουν την τέλεια επιλογή για να δροσιστείτε. Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία, να απολαύσετε τον καταρράκτη και να εξερευνήσετε τις φυσικές ομορφιές γύρω.

6. Πάρκο Laxman Jhula

Το Laxman Jhula Park βρίσκεται κοντά στην εμβληματική γέφυρα της πόλης, Laxman Jhula. Αυτό το πάρκο είναι ένας μεγάλος χώρος πρασίνου κατά μήκος του ποταμού Ganga. Μπορείτε να καθίσετε εδώ, να κάνετε πικνίκ και να απολαύσετε την υπέροχη θέα του Laxman Jhula. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε χειροποίητα είδη και αναμνηστικά από τα μικρά καταστήματα της γύρω περιοχής.

7. Ved Niketan Park

Το Ved Niketan Park είναι μια τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να περάσουν χρόνο σε μια γαλήνια ατμόσφαιρα στο Rishikesh. Φημίζεται για τα κέντρα γιόγκα και τους χώρους διαλογισμού. Σε αυτό το πάρκο, μπορείτε να κάνετε έναν ήσυχο περίπατο στη φύση ή να συμμετάσχετε σε συνεδρίες γιόγκα. Μπορείτε επίσης να λάβετε πληροφορίες και καθοδήγηση από τοπικούς γκουρού και δασκάλους διαλογισμού.

Όνομα πάρκου Τοποθεσία Χαρακτηριστικά Swami Vivekananda Park Riverside Green Spaces, Flower Gardens Rajaji National Park Short Distance Wilderness, Wildlife Triveni Ghat Where Ganga and Yamuna River Meet Sanctuary, Ganga Aarti Ceremonies Beatles Ashram Natural Beauties Meditation, Nemory of The Beauties Water Garneah Water, Nature Walk Laxman Jhula Park Κοντά στην περιοχή πικνίκ της γέφυρας Laxman Jhula, θέα στους χώρους γιόγκα και διαλογισμού Ved Niketan Park Ειρήνη, Καθοδήγηση

Υπάρχουν πολλοί όμορφοι κήποι και πάρκα για επίσκεψη και εξερεύνηση στο Rishikesh. Μέρη όπως το πάρκο Swami Vivekananda, το εθνικό πάρκο Rajaji, το Triveni Ghat, το Beatles Ashram, οι καταρράκτες Neer Garh, το Laxman Jhula Park και το Ved Niketan Park προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες με τη φυσική ομορφιά και την πνευματική τους ατμόσφαιρα. Μπορείτε να εξερευνήσετε τη φυσική και πνευματική πλευρά του Rishikesh επισκεπτόμενοι αυτά τα πάρκα.

Το Rishikesh είναι μια ιερή πόλη που βρίσκεται στη βόρεια Ινδία. Αυτή η πόλη είναι ένας τέλειος προορισμός για τους λάτρεις της γιόγκα και του διαλογισμού και υποδέχεται επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Το Rishikesh έχει πολλούς κήπους και πάρκα που προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να κάνουν γιόγκα και διαλογισμό σε ένα γαλήνιο περιβάλλον. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μαζί σας τους ιδανικότερους κήπους και πάρκα στο Rishikesh.

1. Parmarth Niketan

Το Parmarth Niketan είναι ένα από τα πιο δημοφιλή άσραμ γιόγκα στο Rishikesh. Αυτό το άσραμ έχει έναν υπέροχο κήπο. Περιτριγυρισμένος από δέντρα, λουλούδια και βλάστηση, αυτός ο κήπος προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για πρακτική γιόγκα και διαλογισμό με την ήρεμη δομή του. Εδώ μπορείτε να περπατήσετε, να διαλογιστείτε με ήχους πουλιών και να απολαύσετε τη φύση.

2. Εθνικό Πάρκο Rajaji

Το εθνικό πάρκο Rajaji είναι ένα φυσικό καταφύγιο διάσημο για τη φυσικότητα και την ομορφιά του. Αυτό το πάρκο έχει ένα χαλαρωτικό περιβάλλον που προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ασκήσουν γιόγκα και διαλογισμό. Οι καταπράσινες περιοχές δίπλα στο ποτάμι είναι μια τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν γιόγκα σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, οι δρόμοι μέσα στο πάρκο προσφέρουν μαγευτική θέα σε όσους θέλουν να περπατήσουν και να απολαύσουν τη φύση.

3. Swarg Ashram

Το Swarg Ashram είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο διάσημα άσραμ γιόγκα στο Rishikesh. Ο κήπος που βρίσκεται κοντά σε αυτό το άσραμ προσφέρει στους επισκέπτες ένα γαλήνιο περιβάλλον για να κάνουν γιόγκα και διαλογισμό. Οι καταπράσινες εκτάσεις στην παραλία θα σας συναρπάσουν με τη σιωπή τους και την ομορφιά της φύσης, που θα σας επιτρέψουν να συγκεντρωθείτε.

4. Beatles Ashram

Το Beatles Ashram είναι ένα μέρος όπου το διάσημο βρετανικό ροκ συγκρότημα The Beatles επισκέφτηκε το 1968 και έκανε μαθήματα διαλογισμού. Αυτό το άσραμ έχει γίνει κέντρο έλξης για τους λάτρεις της γιόγκα και του διαλογισμού. Οι κήποι που βρίσκονται μέσα στο άσραμ παρέχουν στους επισκέπτες το τέλειο περιβάλλον για να κάνουν γιόγκα. Τα δέντρα και τα φυτά που βρίσκονται εδώ είναι ιδανικά για την εξισορρόπηση της ενέργειας και την εύρεση της εσωτερικής γαλήνης.

5. Καταρράκτες Neer Garh

Οι καταρράκτες Neer Garh είναι μια από τις φυσικές ομορφιές του Rishikesh. Οι φυσικές περιοχές κοντά σε αυτόν τον καταρράκτη προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον για γιόγκα και διαλογισμό. Το μονοπάτι προς τον καταρράκτη οδηγεί τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι που προσφέρει ησυχία και γαλήνη. Τα πάρκα που βρίσκονται κοντά στον καταρράκτη προσφέρουν μαγευτική θέα σε όσους θέλουν να διαλογιστούν.

Σύνοψη Πληροφορίες για Κήπους και πάρκα για γιόγκα και διαλογισμό στο Rishikesh: Χαρακτηριστικά τοποθεσίας Parmarth Niketan Γαλήνιο περιβάλλον, που περιβάλλεται από φυσική ομορφιά Εθνικό πάρκο Rajaji Χώροι πρασίνου, θέα στο ποτάμι Swarg Ashram Χώροι πρασίνου, θέα στις ακτές Beatles Ashram Διάσημο βρετανικό ροκ συγκρότημα The Beatles’ The place επισκέφθηκε, φυσικές ομορφιές που εξισορροπούν την ενέργεια Καταρράκτης Neer Garh Υπέροχη θέα, ησυχία και γαλήνη

Το Rishikesh είναι γνωστό ως εξαιρετικός προορισμός για πρακτική γιόγκα και διαλογισμό και αυτά τα φυσικά πάρκα και κήποι προσφέρουν ένα γαλήνιο περιβάλλον στους επισκέπτες. Οι φυσικές ομορφιές αυτών των περιοχών δίνουν ενέργεια στους επισκέπτες και τους βοηθούν να βρουν εσωτερική γαλήνη. Για τους λάτρεις της γιόγκα και του διαλογισμού, αυτοί οι κήποι και τα πάρκα στο Rishikesh θα εξασφαλίσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Ήρεμοι κήποι και πάρκα στο Rishikesh, Ανακαλύψτε ήσυχους κήπους και πάρκα στο Rishikesh, Gardens and Parks in Rishikesh Where You Can Be One with Nature, Gardens and Parks in Rishikesh: Calm Down in Natural Beauty, See the Most Beautiful Gardens and Parks in Rishikesh Guide ,Κήποι και πάρκα στο Rishikesh Ιδανικό για γιόγκα και διαλογισμό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *